Frisk med vitaminbomb

Godkväll på er finisar! Har varit och tränat och tagit ett varmt bad precis och sitter just nu och dricker mitt godnatt te och ska strax försöka sova. Är helt slut! Har ju nästan varit ledig sen November och helt plötsligt börjar man jobba igen. Men jag kan säga att det är grymt kul!! Vet inte ens om jag har berättat för er? Men nästa vecka öppnar en ny sportbutik på Avenyn med mestadels kläder från under armour. Asså det kommer bli så ball, är så taggad! Så dit får ni komma och hälsa på och köpa massa träningskläder. Vi har packat upp så sjukt mycket snygga saker! MEN det var ju inte detta jag skulle prata om nu haha, utan ville tipsa er om mina bästa vitaminer som jag tar varje morgon och som håller mig frisk och pigg! Det är då det ni ser på bilden. Förutom något som jag hade slut på tror jag. Men detta är iallafall det vitminer jag tar i princip dagligen!

  • D-vitamin – Tar jag just nu under lite mörkare tider för att hålla immunförsvaret på topp och slippa trötthet och deppighet.
  • C-vitamin – Dricker jag mest för jag tycker det är gott haha. Och för att vara säker på att jag får i mig det om jag kanske varit dålig på att äta frukt någon dag. Hjälper också till att hålla immunförsvaret på topp.
  • Järn – Äter jag nästan bara när jag har mens eftersom vi tjejer förlorar mycket blod och även järn då.
  • Zink – Skitbra för speciellt huden och även hår, naglar osv. Och jättebra för att hålla immunförsvaret på topp!
  • Pantothenic Acid (B5) – Också jättebra för huden och bidrar även till normal prestationsförmåga.
  • Probimage – Magens immunförsvar , hjälper även till bra att hålla bakterier borta så man inte blir sjuk!
  • Acaipulver – BÄST!! Mot allt tror jag till & med haha. Håller dig frisk och hjälper även till att hålla större sjukdomar borta längre fram i livet. Något av det nyttigaste du kan få i dig tror jag. Acai varje daaa så mår man braaa!
  • Magnesium – Tar jag varje kväll så musklerna slappnar av och jag somnar bättre!
Annonser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *